Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، سرهنگ علی همه‌خانی اظهار کرد: برابر ماده ۱۵۵ آئین نامه راهنمایی و رانندگی، حرکت غیر ضروری با دنده عقب ممنوع است و این اقدام ممکن است باعث بروز تصادفات سنگین در معابر بزرگراهی شود.

وی افزود: علت این تصمیم و قانون آن است که با توجه به اینکه دید راننده حین دنده عقب محدود و کم می‌شود و راننده توانایی رانندگی کامل را ندارد و نقاط کور خودرو افزایش پیدا می‌کند، حرکت غیرضروری دنده عقب به ویژه در محورهای اصلی و بزرگراهی که سرعت‌ خودروها در آنها بالاست و بقیه راننده‌ها هم با سرعت در حال تردد هستند، ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این تخلف معمولاً در ورودی و خروجی بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها اتفاق می‌افتد و بقیه رانندگان چون قصد سبقت و گردش دارند و تصور اینکه وسیله نقلیه دیگری قصد دنده عقب گرفتن را ندارند، ناگهان با خودرویی مواجه می‌شوند که در حال دنده عقب است که متأسفانه این اقدام می‌تواند تبعات و تصادفات شدید و هولناکی را به بار بیاورد.

وی گفت: در سال گذشته ۵۶ مورد تصادف به این دلیل داشتیم که بعد از تصادفات جلو به جلو، حرکت با دنده عقب رتبه بعدی را در تصادفات شدید به خود اختصاص داده است و متأسفانه بیشتر اوقات باعث جراحات شدید یا فوت هر دو راننده می‌شود.

سرهنگ همه خانی گفت: این نوع تصادفات و دنده عقب گرفتن‌ها معمولاً انحراف وسایل نقلیه دیگر را به همراه دارد و باعث تصادفات ثانویه نیز می‌شود.

وی از رانندگان خواست به هیچ عنوان به قصد اصلاح مسیر در معابر از دنده عقب استفاده نکرده و از خروجی‌ها و معابر بعدی به مسیر خود ادامه دهند تا شاهد بروز حوادث ناگوار در شهر تهران نباشیم.

مبلغ جریمه رانندگانی که دنده‌عقب می‌گیرند

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگانی که به معابر آشنایی کافی ندارند و مسیرها را گم می‌کنند و مقصد اصلی خود را درست انتخاب نکردند، از ورودی‌ها معمولاً رد می‌شوند و مسیر را درست انتخاب نمی‌کنند و قصد اصلاح مسیر خود را دارند این تخلف را انجام می‌دهند.

سرهنگ همه خانی افزود: این رانندگان بدترین حالت و خطرناک‌ترین راه را برای اصلاح مسیر و بازگشت انتخاب می‌کنند و به جای اینکه از دوربرگردان و معابر بعدی و اصلی و جایگزین بازگردند و اصلاح مسیر داشته باشند و به مسیر اصلی خود بروند، دنده عقب را انتخاب می‌کنند که خطرناک‌ترین روش برای اصلاح مسیر است که باعث بروز حوادث ناگوار و تصادفات شدید می‌شود.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: معمولاً رانندگانی که شهرستانی هستند و به آن معابر آشنایی کافی ندارند و توجهی هم به تابلوهای تعیین مسیر ندارند این اتفاق برای آنها بیشتر می‌افتد.

سرهنگ همه خانی بیان داشت: برابر ماده ۱۵۵ آئین نامه حرکت با دنده عقب کلاً ممنوع است و ۱۵۰ هزار تومان این تخلف اعمال قانون دارد و همچنین برای وسایل نقلیه عمومی ۷ نمره منفی و برای وسایل نقلیه شخصی ۵ نمره منفی برای راننده متخلف در نظر گرفته شده است.

رانندگان از مسیریاب استفاده کنند

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: الان مسیریاب‌هایی هست که در اختیار شهروندان قرار دارند و رانندگان می‌توانند از آنها به درستی استفاده کنند. به ویژه مسیریاب‌های داخلی که با شرایط معابر داخلی شهر و کشور خودمان طراحی شده و امکانات و قابلیت‌های زیادی دارد و رانندگان می‌توانند از این مسیریاب‌ها استفاده کنند.

سرهنگ همه‌خانی گفت: این مسیریاب‌ها می‌توانند کم‌ترافیک ترین مسیرها را پیشنهاد دهند ولی استفاده از این مسیریاب‌ها به شرطی باید باشد که در رانندگی باعث حواس پرتی و عدم توجه به جلو نشود.

این مقام مسئول به رانندگان توصیه کرد قبل از حرکت، مسیر خود را به درستی انتخاب کنند و به تابلوهای تعیین مسیر دقت کافی داشته باشند.

کد خبر 621346 برچسب‌ها پلیس - نیروی انتظامی پلیس راهور - شهر تهران تصادف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی پلیس راهور شهر تهران تصادف مسیریاب ها اصلاح مسیر دنده عقب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۸۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است

علیرضا نقوی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها صحت ندارد، گفت: حفره‌ای که در بارندگی‌های اخیر در تقاطع ایرانشهر ایجاد شده، در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بود.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند، از شرکت آب و فاضلاب هم خواست به این مهم تاکید بیشتری داشته باشد.

وی با تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان عنوان کرد: بخشی از کسبه و ساکنان اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر می‌شود که خسارات جبران‌ناپذیر و جانی نیز به دنبال خواهد داشت.

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد بر همکاری دستگاه‌های خدمات رسان برای اصلاح این وضعیت تاکید کرد و افزود: شهرداری منطقه تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شده است و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

کد خبر 6097672

دیگر خبرها

  • ۷۲ نفر در تصادفات شهر مشهد مصدوم شدند
  • آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه های پایتخت
  • عامل قتل در بوستان ولایت بازداشت شد
  • آبگرفتگی شدید معابر تبریز بعداز بارش شدید باران
  • بازداشت عامل قتل هولناک در بوستان ولایت
  • رانندگان با سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوند
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • هشدار هواشناسی به رانندگان: جاده‌ های ۱۱ استان بارانی است
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری