Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نخستین نرم‌افزار مسیریاب تخصصی شهرک صنعتی در کشور توسط متخصصان استان فارس طراحی شده که در شهرک صنعتی شیراز در حال اجرا و استفاده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، شهرک صنعتی، منطقه‌ای است که به منظور توسعه صنعتی و متمرکز شدن تولیدات صنعتی در نظر گرفته شده‌است. هدف از ایجاد شهرک صنعتی، توسعه صنعتی کشور در خارج از مناطق شهری است تا تأثیرات منفی بار صنعتی بر ساکنین شهری را به حداقل رسانده، آلایندگی را کم کرده و با دسترسی آسان به مسیر حمل و نقل، کمترین بار ترافیکی را در مناطق شهرنشین به بار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عصر کنونی، توسعه و فعالیت شهرک‌های صنعتی، نماد توسعه‌یافتگی جوامع محسوب می‌شوند، چرا که هم اشتغالزایی دارند و هم با تولیدات خود، جذب سرمایه را برای شهر و کشور خود به همراه دارند.

عدم نیاز به دریافت مجوزهای جداگانه از ادارات مختلف، مستثنی بودن از قانون شهرداری‌ها، پرداخت نقد و اقساط هزینه‌های انتفاع از تأسیسات، صدور رایگان و در اسرع وقت مجوزهای ساخت و ساز و پایان کار، واگذاری اداره شهرک‌های صنعتی به هیئت امنای متشکل از صاحبان صنایع، امکان اجاره یا خرید سالن‌های آماده برای تسریع در بهره‌برداری از واحد تولیدی، بخشودگی قسمتی از هزینه‌های انتقاع از تأسیسات برای واحدهایی که زودتر از زمان پرداخت اقساط خود به بهره‌برداری می‌رسند، کاهش هزینه‌های سرمایه‌گذاری به دلیل استفاده از خدمات مشترک سازماندهی شده شرکت شهرک‌های صنعتی از جمله آب، برق، تلفن، گاز و تصفیه خانه فاضلاب، از جمله مزایای استقرار صنایع در شهرک صنعتی است.

در میان شهرک‌های صنعتی کشور، از لحاظ مساحت، شیراز، چهارمین شهرک صنعتی است که به تبع، واحدهای تولیدی و کارگاه‌های زیادی را هم در خود جای داده و ارتباط زیادی هم با دیگر شهرستان‌های استان، هم با دیگر استان‌ها، و هم با کشورهای همسایه جهت صادرات کالاهای تولیدی، یا واردات برخی مواد اولیه واحدهای تولیدی است. 

این وسعت و تنوع کار، شرایط ورود و پیداکردن کالا یا واحد تولیدی را برای مراجعین سخت می‌کند؛ پس احساس نیاز به سامانه‌ای که این دسترسی را به مراجعین، اعم از عامه مردم، تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان خرد و عمده، و حتی رانندگان حمل کالا یا مواد اولیه را ایجاد کرد.

در همین راستا، محمدرضا استکی مدیر شهرک صنعتی شیراز، از راه‌اندازی نرم‌افزار مسیریاب توسط واحد انفورماتیک شرکت خدماتی این شهرک صنعتی بزرگ خبر داد و اظهار داشت: یکی از مشکلات همه افرادی که به بزرگترین شهرک صنعتی جنوب کشور مراجعه می‌کنند، نحوه آدرس‌دهی و مسیریابی بود، پس نرم‌افزار فوق با هدف راهنمایی صنعتگران و قشر وابسته به صنعت (کامیون داران و شرکت‌ها وخریداران محصولات و مراجعه کنندگان عمومی به شهرک که روزانه وارد شهرک می‌شوند و همچنین با توجه به ضرورت سامانه خدمات غیرحضوری و رویکرد پاسخگویی و تسهیل در پیدا نمودن شرکت‌ها راه‌اندازی شده است.

ساماندهی و برنامه‌ریزی صحیح و اصولی برای خدمت‌رسانی به صنعتگران شهرک صنعتی بزرگ شیراز، از موارد مورد تاکید مدیر شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز است.

در همین راستا، محسن ابراهیم‌پور مدیر انفورماتیک شهرک صنعتی بزرگ شیراز و مدیر تحقیق و توسعه نرم افزار مسیریاب شهرک صنعتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، از مشکلات شهرک صنعتی را به مدیریت شهرک برای دریافت آدرس های واحدهای تولیدی مختلف عنوان کرد و اظهار داشت: شهرک صنعتی بزرگ شیراز به دلیل وسعت، به عنوان سومین یا چهارمین شهرک صنعتی بزرگ کشور است؛ به همین دلیل خیلی از مراجعین، چه کسانی که به دنبال محصول خاصی هستند و چه رانندگان برای حمل یا تحویل بار و کالا، با مشکل پیدا کردن آدرس مواجه می‌شدند به مدیریت مراجعه می‌کردند که به صورت دستی آنها را راهنمایی می‌کردیم.

ابراهیم پور ادامه داد: از آنجا در خیابان‌های شهرک صنعتی عموما کسی نیست که بتوان آدرس را از او پرسید، و یا همه از خیابان‌ها و محصولات موجود در شهرک اطلاع ندارند، لذا نیاز به نرم افزار مسیریاب برای مراجعان احساس شد.

وی افزود: در ابتدای طراحی، کار برای کیوسک‌های راهنمایی مسیر در شهرک آغاز شد که به محض ورود به شهرک، مراجعین با استفاده از این کیوسک‌ها آدرس را پیدا کنند اما از آنجا که محصولات متنوع و مختلفی در شهرک صنعتی شیراز تولید شوند و مراجعین زیادی هم از خود شهر شیراز و هم شهرستان‌ها و حتی استان‌های دیگر داریم، به طراحی تحت وب رسیدیم تا همه بتوانند حتی خارج از شهرک صنعتی هم شرکت یا محصول مد نظر خود را پیدا کنند.

مدیر انفورماتیک شهرک صنعتی شیراز با یادآوری اینکه حدود 2 هزار واحد تولیدی فعال در شهرک صنعتی شیراز وجود دارد، از ثبت آدرس و مشخصات 500 کارگاه و واحد تولیدی در این نرم‌افزار تاکنون خبر داد و تصریح کرد: پس از تکمیل ثبت این واحدها، هم کیوسک‌های ورودی و سطح شهرک صنعتی، و هم سامانه تحت وب مسیریاب شهرک صنعتی بزرگ شیراز فعال خواهد شد.

مدیر تحقیق و توسعه نرم افزار مسیریاب شهرک صنعتی شیراز گفت: یک ویژگی خاص این نرم افزار نسبت به سایر نرم افزارهای مشابه، این است که با جستجوی محصول موجود در شهرک صنعتی شیراز، آدرس‌های این واحدهای تولیدی، مکان شرکت‌ها در شهرک را نمایش می‌دهد.

طرح مقابله با پدیده دلالی در شهرک صنعتی شیراز اجرا می‌‌شود قفل اعتبارات بر راه‌های دسترسی به شهرک صنعتی شیراز؛ 30 تا 40 میلیارد تومان اعتبار نیاز است 10 درصد ظرفیت شهرک صنعتی شیراز فعال است استاندار فارس: یک هشتم ظرفیت اشتغال شهرک صنعتی شیراز فعال است

ابراهیم‌پور با یادآوری اینکه این طرح فعلاً به صورت آزمایشی در حال اجراست، با بیان اینکه به محض تکمیل اطلاعات واحدهای تولیدی این سامانه به صورت رسمی آغاز به کار می کند. به گفته وی، این نرم‌افزار، نخستین نرم‌افزار مسیریاب تخصصی شهرک صنعتی در کشور است.

به گزارش تسنیم، به نظر می‌رسد اقدامات خوبی در راستای تبادلات اقتصادی در استان و شهر شیراز در حال انجام است، اما فراهم‌کردن زیرساخت‌ها، نیاز عمده دیگر واحدهای تولیدی است. ضمن اینکه این نرم‌افزار شاید بتواند واحدهای تولیدی مرتبط را با هم گره بزند چراکه قبل از این، برخی تولیدکنندگان، مواد یا قطعات اولیه مورد نیاز خود را بعضا از استان‌های دیگر یا حتی خارج از کشور تهیه می‌کردند، در صورتی که در همین شهرک تولید می‌شد و این واحدها، از وجود هم در همسایگی هم بی‌خبر بودند؛ اما با راه‌اندازی این سامانه، شاید به هم نزدیک شده و ارتباط موثری با هم برقرار کنند؛ که این مورد، فراتر از مسیریابی مراجعین است؛ چراکه واحدهای تولیدی را گاها از واردات مواد و قطعات اولیه از خارج از استان یا کشور، بی‌نیاز می‌کند و با کمترین هزینه، بیشترین تولیدات را خواهیم داشت.

انتهای پیام/424/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرک صنعتی بزرگ شیراز شهرک صنعتی شیراز نرم افزار مسیریاب واحدهای تولیدی شهرک های صنعتی نرم افزار شهرک صنعتی واحد تولیدی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۸۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر

حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی در مراسم آغاز به کار مجدد این واحد صنعتی با بیان اینکه در بازدید سال گذشته موضوع تعطیلی این واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت گفت: این واحد صنعتی با مشکلات متعددی مواجه بود که با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دستگاه‌های اجرایی حل و فصل و امروز فعالیت مجدد آن آغاز شد.

او با بیان اینکه اقدامات انجام شده در ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت حقوقی و قضایی از واحد‌های تولیدی و صنعتی در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار سال است گفت: در سیاست‌های ابلاغی سند تحول قوه قضاییه بر جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی، صنعتی و اقتصادی تاکید شده است.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس از استمرار فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان و جدیت در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل خبر داد و افزود: با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضایی دادگستری استان در هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحد‌های صنعتی پیگیری و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان و کارشناسان حل و فصل می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی رصد فعالیت واحد‌های تولیدی احیا شده و ادامه حمایت حقوقی و قضایی در جهت پیشگیری از ایجاد اختلال در روند فعالیت آنان را از جمله برنامه‌های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خواند.

او تصریح کرد: بازدید‌های میدانی و هدفمند از واحد‌های صنعتی و تولیدی در سراسر استان و تشکیل جلسات با محوریت دادگستری استان با مدیران واحد‌های تولیدی و بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات رسان مطرح و با جزئیات و حساسیت پیگیری می‌شود.

موسوی رفع مشکل و بازگشت واحد کشتارگاه صنعتی طیور فسا را از جمله اقدامات عملی دادگستری استان را در راستای پیشگیری از بیکاری نیرو‌های کار خواند و خاطر نشان کرد این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم را فراهم کرده و با قول مساعد سرمایه گذار، طرح توسعه واحد صنعتی را مطرح کرده است که در این خصوص نیز حمایت‌های قضایی در دستور کار قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته