Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه مسیر یابی با وجود برنامه های مکان یاب بسیار آسان شده است. با بهترین اپلیکیشن های مسیریابی برای گوشی های آیفون و اندروید بصورت آنلاین و آفلاین در پارس نیوز آشنا شوید.

مزایای اپلیکشن‌های مسیریابی راحتی

اپلیکیشن‌های مسیریابی ، ابزار کارآمدی برای سفر و جستجوی مقاصد هستند. از پیدا کردن یک رستوران عالی گرفته تا پیدا کردن راهی برای رسیدن به مقصد رویایی شما، این اپلیکیشن‌ها به معنای واقعی کلمه، راه سفر و زندگی کردن را تغییر داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی اپلیکیشن‌های مسیریابی به کاربران اجازه می‌دهند تا اطلاعات لازم را به اشتراک گذاشته و جاهایی که اهمیت دارند را علامت‌گذاری کرده و با این کار، دقیق‌ترین توصیفات را از محل‌های مختلف ارائه دهند. این روش، کار را برای افراد محلی و بازدیدکنندگان برای پیدا کردن و رسیدن به هر مقصدی راحت می‌کند.

قابلیت اتصال

بزرگترین مزیتی که شبکه‌های اجتماعی برای ما فراهم کرده، «ارتباط» است. به اشتراک‌گذاری وضعیت سفر و مکان فعلی خود در هنگام رفت و آمد، یکی از امکانات مهمی است که نه تنها برای مسافرین بلکه برای دوستان و خانواده و آنها که در مقصد منتظرند و همیشه در مورد موقعیت و امنیت مسافر نگران هستند، مناسب است.

شما از طریق این اپلیکیشن‌های مسیریابی به راحتی می‌توانید موقعیت مکانی خود را، از طریق پیام متنی و یا از طریق دیگر شبکه‌های اجتماعی با نزدیکان و عزیزان خود به اشتراک بگذارید.پس یکی از مهمترین مزایای اپلیکیشن‌های مسیریابی ، دسترسی آسان و ارزان یا رایگان بودن آنهاست. از سیستم عامل‎های اندروید گرفته تا  IOS، تمام دستگاه‌ها از این اپلیکیشن‌ها پشتیبانی می‌کنند.

راهنمایی تخصصی

جنبه‌ دقت در تکنولوژی باعث می‌شود که قابل اطمینان‌ترین منبع اطلاعات باشند! به نظر منطقی می‌رسد که به جای اینکه براساس ذهن نامطمئن انسان با امکان خطا مسیریابی کنیم، باسرویس خودکاری که توسط ماهواره‌ها هدایت می‌شود، جهتیابی کنیم. این مساله صرفا در مورد پیدا کردن موقعیت مکانی درست نیست، بلکه این برنامه ها شما را از طریق بهترین راه و مسیر ممکن هدایت کرده و به شما اطمینان می‌دهند که بدون هیچ مشکلی به مقصد برسید و این مساله یکی از بزرگترین مزایای اپلیکیشن‌های مسیریابی است.

صرفه جویی در زمان

صرفه‌جویی در زمان و رسیدن به آسایش و راحتی جز مهم‌ترین ستون‌هایی هستند که تمام نوآوری‌ها حول آنها ایجاد می‌شوند. به قول معروف «وقت طلاست» و این جمله برای نسل سریعی که از انجام چندین کار همزمان از طریق تکنولوژی‌های نوین مختلف لذت می‌برد؛ صادق است.

نسل x و y از این برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها برای موارد زیادی از جمله آگاه شدن از وضعیت فعلی ترافیک استفاده می‌کنند تا سریع‌ترین و کوتاه‌ترین راه برای رسیدن به دفتر یا مقر جلسه را پیدا کرده و همچنین به طور دقیق بدانند که رسیدن به مقصد موردنظرشان، چه مدت وقت می‌برد.

قابلیت دسترسی

اپلیکیشن‌های متعددی برای کمک به شما در زمینه مسیریابی وجود دارد که معمولا در همه اپ استورهای اصلی به صورت رایگان و به راحتی قابل دسترسی هستند. امروزه، اکثر گوشی‌های هوشمند، دارای اپلیکیشن‌های خودکار داخلی هستند که همان کار اپلیکیشن‌های مسیریابی مستقل را انجام می‌دهند. از اندروید گرفته تا  IOS، قطعا یک برنامه مسیریابی را روی گوشیتان دارید که در راستای ساده تر کردن زندگی شما، بهتان کمک می‌کنند.

بهترین اپلیکیشن های مسیریابی گوشی Waze

Waze بدون شک یکی از شناخته‌شده‌ترین مسیریاب‌ها در جهان است که بسیاری از کاربران گوشی‌های هوشمند از آن استفاده می‌کنند. به دلیل امکانات کامل Waze، می‌توان این اپلیکیشن را یکی از بهترین‌ها نیز دانست. شما می‌توانید با Waze سریع‌ترین مسیر ممکن را شناخته و از تمامی اطلاعات مسیر پیش رویتان مطلع شوید.

برای مثال، Waze ترافیک‌های احتمالی، پمب بنزین‌های موجود در مسیر و ده‌ها اطلاعات دیگر که بدون شک به‌دردتان می‌خورد را در اختیارتان می‌گذارد. هم‌چنین این اپلیکیشن چندین مسیر مختلف را به شما پیشنهاد می‌دهد که با توجه به شرایط خودتان می‌توانید از هرکدام که دلتان می‌خواهد استفاده کنید.

قیمت: رایگان سازنده: Waze‌ حجم: ۸۷ مگابایت نشان از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی

دومین اپلیکیشن مسیریابی داخلی‌ای که به سراغش می‌رویم نشان نام دارد، این اپلیکیشن از تمامی مناطق کشور پشتیبانی می‌کند و قابلیت آن را دارد که چندین مسیر مختلف را پیشنهاد بدهد تا در این صورت کاربر با توجه به اطلاعات مسیر‌های پیشنهادی انتخاب بهتری داشته باشد.

نمایش زنده ترافیک جاده‌ها، دوربین‌های کنترل سرعت، پلیس، سرعت‌گیر و … جزو ویژگی‌های این اپلیکیشن محبوب محسوب می‌شود که تمامی آن‌ها به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و شما برای استفاده از اپلیکیشن نشان نیازی به پرداخت هیچ‌گونه هزینه‌ای نخواهید داشت. شما می‌توانید از طریق لینک زیر، نسبت به دانلود اپلیکیشن نشان اقدام فرمایید.

قیمت: رایگان سازنده: نقشه و مسیریاب نشان حجم: ۲۱ مگابایت HERE WeGO

HERE WeGO یکی از قدیمی‌ترین اپلیکیشن‌های این حوزه می‌باشد که تمامی نیاز‌های کاربران از یک اپلیکیشن مسیریابی را برطرف خواهد کرد. یکی از بزرگ ترین نقاط قوت HERE WeGO رابط کاربری بسیار جذاب و زیبای آن است که شما می‌توانید به راحتی با آن ارتباط برقرار کنید.

شما با انتخاب مقصد مدنظرتان، با مسیر‌های متنوعی روبه‌رو خواهید شد که هر کدام از آن‌ها دارای یک زمان احتمالی هستند و شما از این طریق می‌توانید سریع‌ترین مسیر ممکن را بسیار راحت پیدا کنید.

هم‌چنین HERE WeGO  اطلاعات مختلفی هم‌چون ترافیک موجود در مسیر، دوربین‌های کنترل سرعت و … را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. شما حتی می‌توانید با دانلود نقشه کشور به صورت کاملا آفلاین به مسیریابی و پیدا کردن مسیر‌های مناسب بپردازید.

قیمت: رایگان سازنده: HERE Apps LLC حجم: ۱۴۵ مگابایت

Google Maps از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی

دیگر همه‌ی ما با Google Maps آشنا هستیم و نمی‌توانیم منکر آن شویم که Google Maps محبوب‌ترین نقشه اینترنتی و مسیریاب در بین کاربران جهانی است و اولین انتخاب بسیاری از افراد می‌باشد. اپلیکیشن Google Maps از رابط کاربری ساده‌ای استفاده می‌کند که به کاربر این امکان را می‌دهد تا به راحتی به فعالیت در آن بپردازد.

با انتخاب مقصد مدنظر، سریع‌ترین و بهترین مسیر برایتان خیلی سریع به نمایش در می‌آید و در همان لحظه هم می‌توانید تمامی اتفاقاتی که در آن مسیر در حال رخ دادن است را مشاهده کنید. شما می‌توانید اپلیکیشن Google Maps را از طریق لینک زیر برای گوشی هوشمند خود دریافت کنید.

قیمت: رایگان سازنده: Google LLC حجم: ۲۳۵ مگابایت اپلیکیشن Inrix از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی

برنامه Inrix یکی از محبوب ترین برنامه های مسیریاب و راهنمای حرکت محسوب می‌شود که کاربران زیادی از آن استفاده می‌کنند. این برنامه با هر دو سیستم عامل اندروید و iOS سازگاری دارد و رابط کاربری آن نسبتا خوب است، اما به نظر ما در مقایسه با رابط کاربری برنامه Waze چندان پتانسیل بالایی ندارد. همچنین در برخی گزارش ها گفته شده که گاها باگ هایی در مسیریابی برنامه Inrix دیده می‌شود، بنابراین توصیه می‌کنیم حتما این مسئله را شخصا مورد بررسی قرار دهید.

MAPS.ME

شاید نام MAPS.ME چندان به گوش شما آشنا نباشد، اما با جرئت می‌توان گفت که این اپلیکیشن یکی از بهترین مسیریاب‌ها است که برای استفاده در ایران نیز هیچ محدودیتی ندارد و MAPS.ME یکی از پیشنهاد‌های ما برای افرادی است که راننده هستند و به دنبال یک مسیریاب بی‌نقص می‌باشند.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این اپلیکیشن، امکان استفاده از آن در حالت آفلاین است، به طوری که شما می‌توانید خیلی راحت نقشه کل ایران یا هر مکانی که می‌خواهید را دانلود کنید و بعد‌ها بدون نیاز به اینترنت از MAPS.ME استفاده کنید. این اپلیکیشن هیچ کمبودی نسبت به رقبای بزرگ خودش مثل Google Maps ندارد و از هر لحاظی نیاز شما را از یک اپلیکیشن مسیریاب برطرف خواهد کرد.

قیمت: رایگان سازنده: STOLMO LIMITED حجم: ۳۶۰ مگابایت بلد از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی

حال بیایید به سراغ اپلیکیشن‌های ایرانی برویم، استفاده از مسیریاب‌های داخلی حرکت هوشمندانه‌ای است، زیرا عموما این اپلیکیشن‌ها نسبت به رقبای خارجی خودشان اطلاعات بیشتری از مسیر‌های مناطق مختلف ایران را در خود جای داده‌اند.

یکی از بهترین مسیریاب‌های داخلی، بلد نام دارد که از امکانات کاملی برخوردار است و رابط کاربری آن در هر دو حالت نقشه دو بعدی و سه بعدی جذاب بوده و استفاده از آن اصلا پپیچیده و سخت نیست.

با انتخاب مقصد تمامی اطلاعات مسیر برای شما به نمایش درخواهد آمد و می‌توانید خیلی سریع از هر اتفاقی مکه در مسیرتان در حال رخ دادن است مطلع شوید، تصادفات، ترافیک‌های سنگین، وجود مسافرخانه‌ها، سرعت‌گیر، دوربین کنترل سرعت و … تنها گوشه‌ای از اطلاعاتی است که اپلیکیشن بلد در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

قیمت: رایگان سازنده: Balad maps‌ حجم: ۱۲ مگابایت دال

دال اپلییکیشنی است که بر پایه فرمان صوتی ساخته شده و به همین دلیل، استفاده از این اپلیکیشن برای افرادی که در هنگام رانندگی به مسیریاب نیاز دارند پیشنهاد می‌شود، زیرا در این صورت می‌توانید تنها با چندین فرمان صوتی با زبان فارسی، مقصد را مشخص کنید و خیلی راحت هم مسیر پیشنهادی‌ای که دال برایتان انتخاب کرده را مشاهده کنید.

این اپلییکشن تقریبا تمامی امکانات مورد نیازی که در ذهن دارید را در خود جای داده و کمبود خاصی در آن مشاهده نخواهید کرد. ذخیره مقصد‌های موردعلاقه، راهنمای صوتی بی نقص، تخمین زمان رسیدن به مقصد و ده‌ها ویژگی و امکانات دیگر در اپلیکیشن دال وجود دارد که به صورت رایگان تمامی آن‌ها در اختیار شما قرار خواهند گرفت.

قیمت: رایگان سازنده: Daal Navigator‌ حجم: ۱۷ مگابایت سپهر از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی

سپهر یک اپلیکیشن بومی است که سرور‌های آن در داخل کشور قرار دارد و به همین دلیل کار کردن با آن می‌تواند اندکی سریع‌تر و راحت‌تر باشد، هم‌چنین این اپلیکیشن تمامی قسمت‌های کشورمان را پشتیبانی می‌کند و نیازی نیست که از این لحاظ نگران باشید.

علاوه بر تمامی این مسائل، باید گفت که اپلیکیشن سپهر از امکانات بسیار خوبی هم برخوردار است و شما با استفاده از آن می‌توانید به داده‌های هواشناسی، طرح‌های ترافیک و … دسترسی داشته باشید. سپهر یک اپلیکیشن فوق‌العاده است که می‌توان آن را به هر کاربری پیشنهاد کرد و شما می‌توانید آن را از فروشگاه‌ها و سایت‌های داخلی دانلود نمایید.

قیمت: رایگان سازنده: گروه سپهر حجم: ۸ مگابایت

Komoot از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی

یکی دیگر از برنامه های مشابه Waze که می‌تواند جایگزین عالی برای آن باشد، اپلیکیشن Komoot نام دارد که به صورت رایگان برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS منتشر شده است.

این برنامه قابلیت هایی همچون گزارش صوتی مسیر، امکان استفاده به صورت آفلاین و امکان اضافه کردن مسیرهای چند مقصد را ارائه می‌کند. متاسفانه با استفاده از برنامه Komoot نمی‌توانید وضعیت ترافیکی جاده ها و مسیرهای مختلف را به صورت آنی مشاهده کنید.

اپلیکیشن inRoute Route Planner

برنامه inRoute Route Planner هم می‌توانید جایگزین خوبی برای Waze باشد. این برنامه شامل دو نسخه رایگان و ارتقاء یافته (با پرداخت هزینه) می‌شود که قابلیت های آن ها چندان تفاوتی با یکدیگر ندارند. تفاوت اصلی مابین نسخه رایگان برنامه inRoute Route Planner و نسخه غیر رایگان آن مربوط به تعداد توقف هایی می‌شود که در مسیرهای مورد نظرتان قادر به اضافه کردن آن ها خواهید بود.

رابط کاربری اپلیکیشن inRoute Route Planner بسیار خوب طراحی شده، اما متاسفانه این برنامه به صورت آفلاین قابل استفاده نیست. بنابراین در حین بکارگیری این اپلیکیشن باید همیشه به اینترنت متصل باشید. ضمنا اپلیکیشن مذکور از سیستم عامل اندروید پشتیبانی نمی‌کند.

اپلیکیشن MapQuest از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی

برنامه MapQuest یک مسیریاب مناسب و رایگان برای دو سیستم عامل اندروید و iOS محسوب می‌شود که البته ممکن است تبلیغات درون برنامه ای آن برایتان کمی آزاردهنده باشند.

با استفاده از اپلیکیشن MapQuest می‌توانید مسیرهای مورد نظرتان را مثل برنامه های مشابهی همچون Waze روی مپ مشاهده کنید و حتی مکان های مورد پسندتان را انتخاب و آرشیوی از آن ها تهیه کنید تا هر بار ملزم به جستجوی نام آن مکان ها نباشید. بنابراین اگر به دنبال یک جایگزین برای برنامه Waze هستید، اپلیکیشن MapQuest می‌تواند نیازتان را برطرف سازد. لازم به اشاره است که برنامه مذکور در حالت آفلاین قابل استفاده نخواهد بود.

آیا می‌توان از اپلیکیشن‌های مسیریابی در حالت آفلاین استفاده کرد؟

در اکثر اپلیکیشن‌های مسیریابی امکان دانلود نقشه وجود دارد، شما پس از انجام این کار، می‌توانید خیلی راحت در حالت آفلاین نیز از این اپلیکیشن‌ها استفاده کنید و به مسیریابی بپردازید.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نشان اسنپ ویز گوگل مپ مسیریابی بهترین اپلیکیشن های مسیریابی سیستم عامل اندروید اپلیکیشن ها حالت آفلاین رایگان سازنده شما می توانید یک اپلیکیشن مشاهده کنید رابط کاربری مسیریاب ها سریع ترین برنامه ها پیدا کردن ترین مسیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، فیلتر شنی کند (فیلتراسیون شنی با سرعت کم)، اولین فرآیند مدرن تصفیه آب، ابتدا توسط جان گیب در پیزلی اسکاتلند در سال ۱۸۰۴ توسعه یافت تا آب خالص برای فرایند رنگ‌زدایی به دست آید. طراحی او توسط رابرت تورن در سال ۱۸۲۷ بهبود یافت. فیلترهای شنی کند در سال ۱۸۴۶ در شرکت بهداشت و آب گوربالز کار می‌کردند و در سال ۱۸۵۲ به دنبال آن همه‌گیری‌های وبا که لندن و سایر شهرهای بریتانیا را در اواسط قرن ویران کرده بود، به یک الزام قانونی تبدیل شد که فیلترهای شنی کند تمام آب استخراج شده از رودخانه تیمز در فاصله ۵ مایلی سنت پاولز را تصفیه کنند. فیلتراسیون شنی با سرعت کم به طور جهانی برای تصفیه آب مورد استفاده قرار گرفت تا زمانی که مشکلات مربوط به کدورت زیاد در آب‌های سطحی باعث توسعه فیلتراسیون شنی با سرعت بالا با تمام پیچیدگی‌های لازم به پیش‌درمان شیمیایی، بازشوئی و سیستم‌های آبشستگی کمک شد. فیلتراسیون شنی با سرعت کم بسیار ارزشمند است، زیرا در یک عملیات ساده، تقریباً تمام تیرگی به همراه بسیاری از مواد آلی موجود در آب اولیه و مقدار قابل توجهی از رنگ از آب حذف می‌شود. مهم‌تر از همه، در بسیاری از شرایط، فیلتر شنی کند توانایی حذف بسیار بالایی از باکتری‌های کلیفرم و شاید تقریباً تمام باکتری‌ها و ویروس‌ها را از آب خام دارد و جدا از فیلتر شنی تند، قادر به حذف کرم‌های انگلی هستند.

فیلتر شنی چست؟

فیلتر شنییکی از ابزارهای حیاتی در صنایع مختلف از جمله پتروشیمی، داروسازی و غذایی است. در سیستم‌های تصفیه آب صنعتی ، استفاده از فیلترهای شنی به عنوان یکی از مراحل اصلی تصفیه، تأثیر قابل توجهی بر کیفیت آب و افزایش عمر دستگاه دارد. در فرآیند تصفیه آب، فیلتر شنی با اعمال فشار، آب را از ذرات معلق مانند گل و لای، شن و ماسه پاکسازی می‌کند و همچنین مانع از فولینگ و گرفتگی ممبران می‌شود. از آنجا که فیلترهای شنی در دستگاه‌های تصفیه آب نقش اساسی دارند، اهمیت و کاربرد آنها در سیستم‌های RO صنعتی برای بهبود کارایی و عملکرد بسیار مهم است.

انواع فیلتر شنی:

فیلتر شنی فلزی: مقصود از فیلتر شنی فلزی این است که فیلتر ساخته شده از ورق کربن استیل، یا به عبارتی ورق سیاه، استفاده می‌شود. ورق سیاه می‌تواند از مدل‌های مختلفی مانند ST۳۷ باشد. به منظور جلوگیری از زنگ زدگی و پوسیدگی ورق فیلتر شنی فلزی، از پوشش مخصوصی به همراه فرایند سند بلاست استفاده می‌شود.

فیلتر شنی عمودی: در فیلتر شنی عمودی یا Vertical Sand Filter، فرایند فیلتراسیون به شکل عمودی انجام می‌شود، به این معنی که محفظه استوانه‌ای فیلتر شنی به صورت عمودی قرار دارد. آب از بالا به داخل وارد شده و از طریق بستر سیلیس عبور می‌کند. فیلتر عمودی برای فیلتراسیون با استفاده از فیلترهای شنی، کربنی و رزینی کاربرد دارد.

فیلتر شنی افقی: فیلتر شنی افقی یا Horizontal Sand Filter در واقع همان فیلتر شنی عمودی است که به شکل افقی قرار گرفته و صفحه نازل در طول فیلتر قرار دارد. این نوع فیلتر افقی برای تصفیه آب با دبی بالای ۸۵ متر مکعب در ساعت مناسب است و به عنوان یکی از روش‌های اصلی تصفیه آب شهری و سطحی، سیستم‌های تصفیه آب صنعتی RO،کشاورزی و غیره استفاده می‌شود. آب از بالا به طول فیلتر شنی وارد شده و از طریق بستر سیلیس عبور می‌کند. بهترین کاربرد برای این نوع فیلتر، استفاده در حذف ذرات معلق و کاهش کدورت آب است، که این موضوع به دلیل آب سطح فعال فیلتر است.

فیلتر شنی استیل: از ورق‌های استیل با خلوص مختلف برای ساخت این نوع فیلتر شنی استفاده می‌شود. عمده‌ترین مزیت آن، عدم پوسیدگی و داشتن طول عمر بالاست. عمده کاربرد این نوع فیلتر در صنایع شیمیایی و دارویی است.

فیلتر شنی فایبرگلاس (Fiber Reinforced Plastic): فیلتر FRP نسل جدیدی از فیلترهای شنی محسوب می‌شوند که به عنوان جایگزینی برای فیلترهای شنی فلزی معرفی شده‌اند.

عملکرد فیلتر شنی

فیلتر شنی از مکانیسم‌های فیزیکی و شیمیایی برای حذف ذرات معلق و آلودگی از آب استفاده می‌کند. در این نوع فیلترها، آب با فشار به داخل یک محفظه وارد می‌شود که در آن لایه‌های مختلفی از مواد فیلتری وجود دارد. این مواد شامل شن، ماسه، کربن فعال، زئولیت و مواد کامپوزیتی است. با عبور آب از این لایه‌های فیلتری، ذرات معلق و آلودگی‌های مختلف به طور مؤثر از آب جدا می‌شوند.

اجزا تشکیل‌دهنده فیلتر شنی

محفظه: بخشی از سیستم فیلتراسیون است که آب را به داخل محفظه می‌رساند و آب تصفیه شده را تولید می‌کند. محفظه فیلتر از اجزا زیر تشکیل شده است:

ورق: فرایند ساخت فیلتر شنی در واقع با تولید یک ورق آغاز می‌شود که در دستگاه رول کن به شکل استوانه شکل می‌گیرد. جنس این ورق می‌تواند از موادی مانند آهن، گالوانیزه، استیل و سایر مواد باشد.

عدسی: قطعه‌ای به نام عدسی فیلتر شنی به سر و ته آن ورق استوانه شده، جوشکاری می‌شود و شکل نهایی فیلتر شنی را تشکیل می‌دهد. عدسی فیلتر شنی نقش توزیع آب و فشار در فیلتر را دارد و انواع مختلفی از آن وجود دارد که شامل عدسی استاندارد (عدسی الپتیکال)، عدسی تخت، عدسی تروسفیکال و سایر انواع می‌باشد.

صفحه نازل: وظیفه این صفحه، جمع‌آوری آب تصفیه شده از کف و نگهداری مواد فیلتری از قبیل سیلیس، کربن، رزین و دیگر مواد فیلتر شنی است.

نازل: نازل فیلتر شنی در کف و در پایین‌ترین نقطه فیلتر قرار دارد. کار اصلی این نازل، جلوگیری از خروج مواد داخلی فیلتر شنی (یا فرار مدیا) و هدایت آب است.

مواد فیلتری: این مواد از ذرات معلق و آلودگی‌های مختلف را از آب جدا می‌کنند و از جنس‌های مختلفی تشکیل شده‌اند که شامل موارد زیر می‌شود:

شن و ماسه: در این نوع فیلترها، ماسه به عنوان ماده فیلتری مورد استفاده قرار می‌گیرد. ماسه، با داشتن سطح بیشتری نسبت به حجم خود، قادر به حذف ذرات معلق بیشتری است.

کربن فعال: از کربن به عنوان یک ماده فعال در فیلتراسیون برای حذف کلر، میکروارگانیسم‌ها، مواد شیمیایی آلیT تری هالومتان‌ها (THMs) و سایر آلاینده‌های استفاده می‌شود.

زئولیت: این نوع فیلترها از زئولیت‌های طبیعی یا مصنوعی به عنوان ماده فیلتری استفاده می‌کنند که دارای خواص جذبی نسبت به آلاینده‌های آب هستند.

سیستم تزریق: این سیستم برای تزریق مواد شیمیایی به آب یا فاضلاب به منظور افزایش کارایی فرایند تصفیه استفاده می‌شود.

سیستم کنترل و نظارت: این سیستم‌ها برای کنترل و نظارت بر عملکرد فیلتر شنی و کنترل پارامترهای مختلف مانند فشار، دما، و جریان آب استفاده می‌شوند.

اهمیت انتخاب فیلتر شنی مناسب قبل از خرید

متأسفانه اغلب این بخش از دستگاه تصفیه آب صنعتی به اندازه کافی مورد توجه قرار نمی‌گیرد. برای جلوگیری از مشکلاتی همچون انتخاب فیلتر شنی با ظرفیت ناکافی یا استفاده از فیلترهای غیر استاندارد، لازم است که کاربران به دقت و با آگاهی از نیازهای خود، فیلتر شنی مناسب را انتخاب کنند. مشکلاتی که معمولاً به دلیل انتخاب اشتباه فیلترهای شنی در دستگاه‌های تصفیه آب صنعتی پیش می‌آید، شامل عدم انتخاب فیلتر با ظرفیت مناسب، استفاده از فیلترهای غیر استاندارد وجود دارد. از این رو، توصیه می‌شود که پیش از انتخاب و نصب فیلترهای شنی، با کارشناسان شرکت آب پاک سازان و با شماره ۰۲۱۹۱۳۰۱۵۱۶ تماس حاصل فرمایید تا با مشخصات فنی و کیفیت فیلتر شنی تصفیه آب آشنا شوید و یا به سایت https://abpaksazan.com مراجعه نمایید. این اقدام می‌تواند به بهبود عملکرد دستگاه تصفیه آب صنعتی کمک کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098142

دیگر خبرها

  • بهترین گلزنان ۵ لیگ معتبر اروپایی بدون احتساب ضربات پنالتی: هری کین با اختلاف در صدر
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • ۲ تکنیک درخشان برای اتصال شلنگ به لوله آب بدون نیاز به آداپتور و چسب (فیلم)
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • جیمی کرگر و انجام چالش رتبه بندی بهترین مربیان تاریخ بدون دانستن نفرات بعدی / فیلم
  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند